Adrenalin och endorfiner

Det är helt sjukt hur hög på adrenalin man kan bli av att göra något läskigt. Och hur bra det känns! Kroppens belöningssystem går igång på högvarv, och plötsligt kan jag inte hejda mig själv från att skratta och studsa omkring i lägenheten. Bara för att jag gjorde något läskigt. Wow.

Jag är helt enkelt sjukt nöjd med mig själv i kväll, då jag efter påtryckningar från en älskad vän, faktiskt tagit tag i en sak som stört mig i ~8 månader (och jag vet att ni tänker ”men varför gjorde hon det inte förut, bara?”, men det är inte så enkelt…) och det känns så HIMLA MYCKET BÄTTRE! Det är en sådan oerhörd självförtroende-boost att känna att jag kan genomföra saker som jag verkligen, verkligen bestämt mig för.

Det var själva grejen av att faktiskt prata med den här personen som ger en sådan kick – oavsett vad som händer nu så har vi i alla fall pratat om det. Det är inte resultatet, utan själva kommunikation som är det som räknas. Just nu mår jag väldigt, väldigt bra, och skriver väldigt, väldigt osammanhängande 🙂 Jag skyller på endorfinerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: